Taraftarın gözü bu maçta! Konyaspor-Bate Borisov rövanşına yoğun ilgi! Ne kadar bilet satıldı?

Taraftarın gözü bu maçta! Konyaspor-Bate Borisov rövanşına yoğun ilgi! Ne kadar bilet satıldı?

UEFA Konferans Ligi 2. Ön eleme turu Konyaspor-Bate Borisov bilet satışları stadyum gişeleri, Passolig uygulaması ve passo.com.tr üzerinden devam ediyor. Biletlerin maç saatine kadar tamamının tükenmesi müsabakanın kapalı gişe oynanması bekleniyor

UEFA Konferans Ligi 2. Ön eleme turu Konyaspor-Bate Borisov rövanş maçı bilet satışları stadyum gişeleri, Passolig uygulaması ve passo.com.tr web sitesinden devam ediyor.

Konyaspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'nda 28 Temmuz Perşembe günü (yarın) saat 21:00 'de Bate Borisov ile oynayacağı karşılaşmanın biletlerine taraftalar yoğun ilgi gösteriyor.

2022-2023 sezonu kombinelerinin de geçerli olacağı karşılaşma için şuana kadar 16 bin 691 bilet satıldı. Kombine satışları ve taraftar gruplarının kombine sayılarının eklenmesiyle sayının 30 bini geçtiği belirtiliyor.

İnternet üzerinden, Passolig uygulamasından ve stadyum gişelerinden satışı devam eden biletlerin maç saatine kadar tamamının tükenmesi müsabakanın kapalı gişe oynanması bekleniyor.

.jpg

bbb.jpg

KONYASPOR BATE BORİSOV MAÇI HANGİ KANALDA? KONYASPOR BATE MAÇI SAAT KAÇTA?

İlk karşılaşmada büyük heyecan yaşayan ve rövanş maçını heyecanla bekleyen taraftarlar Konyaspor Bate Borisov maçı hangi kanalda, saat kaçta sorularına yanıt aramaya başladı.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda 28 Temmuz Perşembe (yarın) saat saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonundan Novak Simovic yönetecek. Konya'daki mücadele, A Spor'dan canlı izlenebilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.