Takva Dergisi'nden Konya'daki infazla ilgili aranan DEAŞ zanlısı açıklaması

Takva Dergisi'nden Konya'daki infazla ilgili aranan DEAŞ zanlısı açıklaması

Konya'da yayın yapan Takva Dergisi gün içinde DEAŞ infazı haberlerinde ismi 'takva grubunun’ hocası şeklinde geçen Abdulsamet Demir’le hiçbir alakalarının olmadığını duyurdu

Konya’da DEAŞ terör örgütünün sözde istihbarat elemanını "dinden çıktığı" gerekçesiyle işkenceyle öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlıdan 3’ünün tutuklanması ve adresinde bulunamayan ve cinayetin azmettiricisi olduğu ileri sürülen örgütteki ‘takva grubunun’ hocası Abdulsamet D'nin  yakalanması için çalışmalar sürdüğü belirtilen haberin ardından Konya’da yayın yapan Takva Dergisi’nden açıklama geldi.

Takva Dergisi’nden yapılan açıklamada olayla ilgili aranan şahıs olarak ismi 'takva grubunun’ hocası şeklinde geçen Abdulsamet Demir’le hiçbir alakalarının olmadığı ve meydana gelen olayı asla tasvip etmedikleri belirtildi.

01111.jpg

Takva Dergisi’nin açıklaması şöyle: Gün içerisinde (06.09.2020) basında “Konya’da vahşice cinayet” başlığıyla yer alan haber içeriğinde “Cinayetin azmettiricisi Takva Grubu hocalarından Abdulsamet Demir” ibaresinde geçen Abdulsamet Demir’in hocalarımızdan olmadığını ve Takva dergisi ile hiçbir bağının olmadığını beyan ederiz. Meydana gelen olayı ise asla tasvip etmediğimizi belirtiriz.

Takva Dergisi

Etiketler :