Taksiciler iftarda buluştu

Taksiciler iftarda buluştu

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da çalışan yaklaşık 4 bin taksici, iftar programında bir araya geldi. WOW Otel İstanbul'da gerçekleştirilen iftar programında,...

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da çalışan yaklaşık 4 bin taksici, iftar programında bir araya geldi.

WOW Otel İstanbul'da gerçekleştirilen iftar programında, çocuk semazenler sema gösterisi yaptı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam eden etkinlikte, tasavvuf müziği dinletisi yapıldı.

İftar programını düzenleyen Kale Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Beyaz, yaptığı konuşmada, bugüne kadar büyüklerinden aldıkları öğretiyle ramazan hissiyatını yaşamaya çalıştıklarını, bu temiz duyguları, genç nesillere aktarma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Taksicilere hizmet etmeyi hayat tarzı haline getirdiklerini aktaran Beyaz, "Emin olun, tüm yaşamımızı, taksici esnafına daha iyi nasıl hizmet sunabiliriz kaygısı üzerine kurduk. Allah'ın yolundan ayrılmadan bunu başarabildiysek, ne mutlu bize. Taksicilerin sorunlarının çözümüne yönelik hiçbir gayretten kaçmadık. Taksici esnafı evine sorunsuz bir şekilde ekmek götürebilsin diye, her türlü çabayı gösterdik." diye konuştu.

Esnafın, yaşadığı birçok sorunu geride bıraktığına dikkati çeken Beyaz, şöyle devam etti:

"Taksici esnafı uzun süre boyunca büyük sıkıntılara göğüs gerdi. Ancak, 14 yıllık süre içerisinde taksiciler iyi bir döneme girmiştir. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman taksicinin yanında yer alması, esnafın bir çok sorunu aşmasına yardımcı olmuştur. Elbette ki birtakım sorunlar yine var. Ancak, esnafın sorunu için uğraş veren bir yönetimin bulunduğunu bilmek, esnafa moral kaynağı olmuştur. Her daim esnafın yanında yer alan bu yönetim anlayışına ve yöneticilerimize müteşekkiriz."

İftar programına, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, İstanbul Taksi Sahipleri Derneği Başkanı Fahrettin Can, taksici derneklerinin temsilcileri ile taksiciler, sanatçılar Turgay Başyayla, Sümer Ezgü ve İbrahim Aktolon katıldı.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :