Takla atan panelvanın sürücüsü alkollü ve ehliyetsiz çıktı! 2 yaralı

Nevşehir’de köprülü kavşakta kontrolden çıkan panelvan minibüs takla attı. Kaza yapan sürücüsün alkollü ve ehliyetsiz olduğu ortaya çıkarken yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Nevşehir’de gece yarısı takla atan aracın sürücüsünün alkollü ve ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Kazada yaralanan sürücü ve arkadaşı hastaneye kaldırılırken, soruşturma başlatıldı.

PANELVAN TAKLA ATTI

Kaza, Nevşehir 15 Temmuz Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Şifa köprülü kavşağında meydana geldi. Kontrolden çıkan Yaşar H. İdaresindeki 50 DK 087 plakalı panelvan araç yolda takla attı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

YARALI ARKADAŞINI TESELLİ ETTİ
Kazada araç sürücüsü Yaşar H. ve araçta bulunan Nazım D. yaralandı. Araç sürücüsü Yaşar H.’nin 112 ekipleri tarafından tedavisi yapılırken aynı kazada yaralanan arkadaşını teselli etmesi kameralara yansıdı.

HEM EHLİYETSİZ HEM ALKOLLÜ
Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada yaralanan araç sürücüsünün ehliyetsiz ve alkollü olduğu öğrenildi.

Polis ekiplerinin kaza ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.