Tahminler yine değişti! Kar bekleyen Konya'da hafta içi sıcaklık artıyor! İşte 5 günlük hava durumu

Tahminler yine değişti! Kar bekleyen Konya'da hafta içi sıcaklık artıyor! İşte 5 günlük hava durumu

Meteorolojinin Konya için son hava durumu verilerine göre 15 Ocak Pazar (bugün) için kar yağışı tahminleri değişti. Peki Konya'da kar yağacak mı? 5 günlük verilere göre kentte yağış beklenmiyor, hafta içinde sıcaklık artacak Perşembe günü 13 derece olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 günlük hava durumu tahmin raporunu yayınlamış 15 Ocak Pazar (bugün) il genelinde kar yağacağını, 16 Ocak Pazartesi günü ise kentte karla karışık yağmur beklendiğini duyurmuştu. Konya için tahminler bir kez daha değişti, kışı kurak geçiren kentte çiftçiler dört gözle yağış için dua ederken, beklenen kar yağışı bu hafta da görünmüyor.

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde illerini kapsayan 8. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi verilerine göre, bölgede hava parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde puslu ve yer yer sisli geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

KONYA 15 OCAK PAZAR SAATLİK HAVA DURUMU:

Konya'da bugün Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde puslu ve yer yer sisli, sıcaklığın gece saatlerinde -1 ila + 2 derece olması, öğle saatlerinde ise 8 dereceye yükselmesi bekleniyor. Akşam ve gece saatlerinde beklenen hava sıcaklığı ise 2 ila 4 derece aralığında olacak.

konyasaatlik-havadurumu.jpg

KONYA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük tahminlerine göre hava sıcaklığının Konya'da 15 Ocak Pazar (bugün) hava parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli sıcaklık - 1, + 8 derece aralığında olacak. 16 Ocak Pazartesi günü ise -1 ila +9 derece, 17 Ocak Salı günü -1 ila 11, 18 Ocak Çarşamba günü çok bulutlu +1 ila 12 derece, 19 Ocak Perşembe günü ise hava yine parçalı bulutlu 0 ila 13 derece aralığında olması bekleniyor.

konya-5-gunluk-hava.jpg

15 Ocak, Pazar

16 Ocak, Pazartesi

17 Ocak, Salı

18 Ocak, Çarşamba

19 Ocak, Perşembe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler