Tahminler yenilendi Konya'ya kar göründü

Tahminler yenilendi Konya'ya kar göründü

Nihayet yağmurla buluşan Konya'ya iyi miktarda kar yağışı geldi. İlk olarak fırtınayla başlayan hava günü bir anlamda şehir için mutlu sonla kapatmış oldu. Yeni hafta için de kar tahminleri yerini aldı.

Yeni haftaya umutla başlayan ve nihayet yağışla buluşan Konya'ya yağan yağmur yüzleri güldürdü. Şehir genelinde iyi oranda yağmur yağarken yeni haftalar için tahminler de yayınlandı.

Meteoroloji İşleri'nin tahminlerine göre Konya'da yağmur yüklü bulutlar bugünden itibaren şehri terkediyor.

9 Aralık Perşembe günü Konya'da az bulutlu ve açık bir hava olması bekleniyor. Hava sıcaklığı eksi 1 ila 12 derece arasında seyredecek.

10 Aralık Cuma günü Konya'nın havasını bulutlar kaplayacak ve hava sıcaklığı 1 ila 14 arasında,

11 Aralık Cumartesi ve 12 Aralık Pazar günü de Konya'da hava sıcaklığının 3 ila 17 derece arasında olacağı tahmin edilirken yağış görünmüyor.

KAR YAĞIŞI TAHMİNLERE YANSIDI

Bazı meteoroloji haritalarında Konya için yine kar tahminleri yayınlandı. 13 Aralık tarihinde yine yağış yüklü bulutlarla buluşması beklenen Konya'da aynı günün sonuna doğru kar yağması bekleniyor.

Salı günü de kar yağışına dair tahmin görüntüleri bulunuyor. Meteoroloji İşleri'nin uzun vadeli tahmin haritalarında da 14 Aralık Salı günü için yağış tahmini bulunuyor.

konya-kar-tahmini.jpgkonya-kar-tahmini-2.jpgkonya-kar-tahmini-3.jpgkonya-yagis-meteoroloji.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.