Tahir Akyürek başarılı mı?

Tahir Akyürek başarılı mı?

30 büyükşehirde yapılan araştırmada en başarılı başkan Mehmet Özhaseki olurken, Kadir Topbaş ve Melih Gökçek ilk 5'e giremeyerek büyük bir sürprize imza attı.

Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin 30 büyükşehirde, büyükşehir belediyeleri ve ilçelerinde başkanların performanslarına yönelik yaptığı araştırmadan çarpıcı sonuçlar çıktı. Araştırmada en dikkat çeken detay ise Melih Gökçek ve Kadir Topbaş'ın 'memnuniyet' sıralamasında ilk 5'e girememesi oldu.

EN BAŞARILI BAŞKAN ÖZHASEKİ

30 Mart yerel seçimlerinden sonra yapılan en kapsamlı 'memnuniyet' anketi, 30 büyükşehirde 27 bin 356 kişi ile yapıldı. Araştırmada vatandaşlara "30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra geçen zamanı değerlendirecek olursanız; Belediye hizmetlerinden memnun musunuz?" sorusu yöneltildi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin en fazla desteği aldığı sıramalada, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ikinci sırada, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek üçüncü sırada yer aldı.

GÖKÇEK VE TOPBAŞ'A BÜYÜK ŞOK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın ilk 5'e giremediği araştırmada, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da 10. sırada kendine yer bulabildi

İşte en başarılı başkanlar anketi sıralaması;.

topbas-ve-gokcek-en-basarili-baskanlar-6881228_7404_m.jpg

haberler.com

Etiketler :