T.Konyaspor transferde ince eleyip sık dokuyor

T.Konyaspor transferde ince eleyip sık dokuyor

Gündeminde birçok oyuncuyu bulunduran yeşil-beyazlılar, transferde nokta atışı yapmayı planlıyor

Torku Konyaspor transferde hata yapmaktan korkuyor. Yeşil-beyazlılar kulübün içinde bulunduğu mali tablo nedeni ile transferde titiz davranıyor. Temsilcimiz transferde önceliği bonservisi elinde olan oyunculara veriyor. Yüksek bonservis bedeli ödeyecek durumda olmayan Konyaspor, görüştüğü bazı kaliteli oyuncuları ise kiralama yöntemine gidecek.

Birçok oyuncu ile görüşme halinde olan Torku Konyaspor, transferde nokta atışı yapmayı planlıyor.

EN İYİ TRANSFER TAKIMI KORUMAK

Torku Konyaspor’da yeni sezonda Akhisar Belediyespor modeli uygulanacak. Geçen sezon Süper Lige yükselen ve takım iskeletini koruyan Akhisar, devre arasında yaptığı iyi transferler ile ligde kalmayı başarmıştı. 21 milyon lira borcu bulunan Torku Konyaspor’da geride kalan sezonda kadrosundaki birçok isimle yola devam ederek. Kadrosunu önemli ölçüde koruyan yeşil-beyazlılar yapılacak 11-12 oyuncu takviyesi ile bu sezon ligde kalmayı hedefliyor.

TARAFTARLAR ENDİŞELİ

Torku Konyaspor’un transferde sessiz kalması ise yavaş yavaş taraftarları endişelendiriyor. Konyaspor’un Süper Lige yükselmesi ile takımından transfer bekleyen yeşil-beyazlı taraftarlar henüz umduğunu bulamadı. Son olarak Pawelek’i Çayku Rizespor’a kaptıran temsilcimizde, taraftarlar yönetimden takıma takviye istiyor. Transferde ince eleyip sık dokuyan transfer komitesi ise, taraftarların endişeye kapılmamasını belirterek imzaların çok yakında başlayacağını söyledi. Memleket Spor

 

Etiketler :