Survivor'da diskalifiye şoku gelebilir! Yasin Obuz ve Hikmet kavgası anlarında neler yaşandı? Exxen kavgayı yayınladı mı?

Survivor'da diskalifiye şoku gelebilir! Yasin Obuz ve Hikmet kavgası anlarında neler yaşandı? Exxen kavgayı yayınladı mı?

Milyonların takip ettiği Survivor Türkye All Star 2022'de son bölümde yaşanan kavgada neler yaşandı? Yasin Obuz ya da Hikmet'in diskalifiye edildiği yönünde yeni bilgiler sosyal medyada dönmeye başladı. Peki o anlarda neler oldu?

Survivor Türkiye All Star 2022 Yasin Hikmet kavgası izle Exxen Survivor’da şok görüntüler. Konsey sonrası Yasin ile Hikmet yumruklaştı. Survivor Yasin ile Hikmet kavga görüntüleri yayınlandı.

Survivor 2022’de şok olaylar yaşanıyor. 21 Şubat akşamı yayınlanan yeni bölümün konseyinde Yasin ile Hikmet kavgası geceye damgasını vururken yayınlanmayan görüntüler Exxen üzerinden yayınlanacak. İzleyiciler görüntüler Exxen’e düştü mü diye adeta nöbet tutmaya başladı.

Survivor All Star 2022’de son oynanan oyun sonunda kaybeden gönüllüler olmuş ve bir eleme adayı daha çıkarmak için konseye gitmişlerdi. Takıma arkadaşlarından en çok oyu alarak haftanın ikinci eleme adayı olan ve sürgün adasına gönderilen isim Yasin Obuz olmuştu.

Yasin Obuz bu duruma tepki gösterirken, takım arkadaşlarına sitem ederek sürgün adasının yolunu tutmuştu. Sürgün adasında en yakın arkadaşı Yunus Emre ile kalacak olması Yasin için ufakta olsa bir moral olmuştu. Ancak Yasin Obuz sürgün adasında yine kontrolü elden kaybetti ve yaptığı hareket ile herkesi şaşkına çevirmişti. Ancak konseydeki son hareket yarışmadaki sonu oldu.

SURVİVOR YASİN HİKMET KAVGASI İZLE

Konseyde Hikmet’e olan tepkisini dile getiren Yasin Obuz, yayın sona erdikten sonra Hikmet’in üzerine yürüyünce olanlar oldu. Çıkan kavgadan sonra yayın kesilmek zorunda kaldı. Yayınlanan fragmanda ise Yasin Obuz’un kesin olarak diskalifiye edildiği iddia edildi. Hikmet’in de diskalifiye olabileceği konuşuluyor.

Sürgün adasına giderken özellikle Hikmet Tuğsuz’a göndermelerde bulunan Yasin Obuz, en yakın arkadaşı Yunus Emre’den sonra kendisini de sürgün adasında buldu. Burada kaldığı süre boyunca bazı olayları sorgulayıp düşüneceğini belirten Yasin Obuz, yine kendinden beklenecek bir harekete imza attı. Renkli kişiliği ve bazen kontrol edilemeyen enerjisi ile zaman zaman zor anlar yaşayan ve yaşatan Yasin Obuz, bu kez dozu biraz kaçırınca olanlar oldu. Önce adayı sonra konseyde kendini yaktı. Hikmet’i de o ateşe sürükledi.

HİKMET DİSKALİFİYE OLABİLİR

Sürgün adasında bulunan barakanın tepesine çıkan Yasin Obuz, aşağıda ateşle ilgilenen arkadaşı Yunus Emre’den kendisine ateş vermesini istedi. Yunus Emre’de bir odun parçasını tutuşturup Yasin’e uzattı. O esnada yanan odunu eline alan Yasin Obuz, "Yakacağım burayı” diye bağırında Survivor görevlilerinden biri elinde yangın söndürme tüpüyle anında olay yerine geldi ve ateşe müdahale etti. Neye uğradığını şaşıran Yunus Emre ve Yasin Obuz kendilerini sağa sola attılar. Bu görüntülerden sonra konseye giden Yasin, bu kez ekrana bile getirilemeyen bir olayın baş sorumlusu oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.