Sürücünün can verdiği kaza kamerada

İzmir'in Bayraklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç refüje çarptı, sürücü İbrahim Halil Bedük hayatını kaybetti.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, geçtiğimiz gece saat 00.00 sıralarında, Altınyol Caddesi Bayraklı Üstgeçidi yakınında korkunç bir kaza meydana geldi.

İbrahim Halil Bedük (49) yönetimindeki Suzuki marka araç, Bayraklı ilçesinden Karşıyaka istikametine seyir halindeyken, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç savruldu ve yan yola uçtu.

Kazada sürücü İbrahim Halil Bedük, araç içinde sıkışarak yaralandı. Olay yerine sevk edilen polis, 112 acil sağlık ve itfaiye ekipleri, Bedük'ü araçtan çıkararak hastaneye kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen sürücü hayatını kaybetti.

Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, İbrahim Halil Bedük'ün aracının refüje çarpması ve ardından savrulup yan yola uçması anbean görüntülendi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kazanın yaşandığı yerdeki güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüler, olayın nasıl meydana geldiğini net bir şekilde ortaya koyuyor. Sürücüsünün hayatını kaybettiği bu üzücü olay, trafik güvenliği ve sürücülerin dikkatli olması gerekliliğini bir kez daha vurguluyor.

Sürücünün can verdiği kaza kamerada

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.