Sürücü ve yolcudan şüphelenen jandarma uyuşturucuyu buldu

Sürücü ve yolcudan şüphelenen jandarma uyuşturucuyu buldu

Aksaray'ın Sarıyahşi ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda jandarma ekipleri, durdurdukları araçta 350 gram skunk ve 1 adet hassas terazi buldu. Gözaltına alınan 2 şüphelinin uyuşturucuyla ilgili faaliyetlerde bulunduğu tespit edildi.

Aksaray'da Jandarma ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptıkları çalışmalarda Sarıyahşi ilçesi sınırlarında şüpheli bir aracı durdurarak detaylı bir inceleme gerçekleştirdi.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile Asayiş Şubesi ekipleri, araç içinde bulunan sürücü ve yolcu üzerindeki şüpheli durumu fark ederek operasyon başlattı.

Kimlik kontrollerinin ardından şüpheli hareketler sergileyen şahısları gözaltına alan jandarma ekipleri, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda araçta detaylı bir arama gerçekleştirdi.

Narkotik jandarma köpeğiyle yapılan arama sonucunda, araç içerisinde 350 gram skunk adı verilen uyuşturucu madde ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Gözaltına alınan 2 şüpheli üzerinde yapılan araştırma ve sorgulamalarda, şahısların uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımıyla ilgili faaliyetlerde bulundukları, ayrıca uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülüyor.

Sürücü ve yolcudan şüphelenen jandarma uyuşturucuyu buldu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.