Suruç'taki AK Parti'lilere yönelik saldırı

Suruç'taki AK Parti'lilere yönelik saldırı

Şanlıurfa Valiliği:- "Suruç ilçesinde yaşanan olayla ilgili olarak ilk gün Valiliğimiz internet sitesinde yapılan yazılı açıklama ve hiyerarşik düzen içinde yapılan görüşmeler dışında, Valiliğimizce başkaca herhangi bir görüşme ve açıklama yapılmamıştır"

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Valiliği tarafından Suruç'ta AK Partililere yönelik saldırıya ilişkin kurumun internet sitesinde yapılan yazılı açıklama ve hiyerarşik düzen içinde gerçekleştirilen görüşmeler dışında, herhangi bir görüşme ve açıklama yapılmadığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Suruç ilçesindeki saldırıya ilişkin bazı basın yayın organlarında farklı haberler yer aldığı aktarıldı.

Açıklamada, "Suruç ilçesinde yaşanan olayla ilgili olarak ilk gün Valiliğimiz internet sitesinde yapılan yazılı açıklama ve hiyerarşik düzen içinde yapılan görüşmeler dışında, Valiliğimizce başkaca herhangi bir görüşme ve açıklama yapılmamıştır. Bazı basın yayın organlarında yer alan bu yöndeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır." ifadelerine yer verildi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde Ramazan Bayramı arifesinde AK Parti'lilere yönelik silahlı saldırı sonucu, AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın ağabeyinin de aralarında bulunduğu 4 kişi ölmüş, 8 kişi yaralanmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :