Suruç'ta temizlik timi oluşturuldu

Suruç'ta temizlik timi oluşturuldu

İçişleri Bakanlığınca yapılan görevlendirme ile hizmetlerin yoğun bir şekilde ulaştığı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, cadde ve sokakların daha hijyenik hale getirilmesi için görev yapacak 15 kişilik temizlik timi göreve başladı

ŞANLIURFA (AA) - İçişleri Bakanlığınca yapılan görevlendirme ile hizmetlerin yoğun bir şekilde ulaştığı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, cadde ve sokakların daha hijyenik hale getirilmesi için 15 kişilik temizlik timi göreve başladı.

Suruç Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İçişleri Bakanlığınca yapılan görevlendirme sayesinde yeni bir çehreye kavuşan Suruç'ta vatandaşlara hizmet hızla ulaştırılmaya çalışılıyor.

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği Suruç Belediyesine görevlendirilen Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz, ilçede ilk etapta temizlik çalışmalarına ağırlık veriyor.

İlçe merkezinde bulunan 9 mahallenin temiz ve hijyenik hale getirilmesi için Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde 15 kişiden oluşan bir temizlik timi oluşturuldu. Tim, her hafta ayrı bir mahallede detaylı çalışma yapacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Açıkgöz, "İlçemiz 9 ana mahalleden oluşuyor. 105 bin civarında nüfusumuz var. Burada her yeri aynı anda yaşanabilir hale getirmek mümkün değil. Hem daha sağlıklı iş yapmak hem de ilçeyi daha modern bir çehreye dönüştürmek için çalışmaya devam edeceğiz. Burada çalışmalarımız sırasında bizlere sabırla destek veren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Vatandaşlar da yapılan temizlik çalışmalarından dolayı belediye ekiplerine teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :