Suriyeli Muhammed aranıyor!
Suriye uyruklu Odey Muhammed Elhater (23) yaklaşık 6 gün önce evden işyerine gitmek için çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Ailesi yetkililerden yardım bekliyor
Suriye uyruklu Odey Muhammed Elhater (23) Şeker Tekke mahallesindeki evinden 6 gün önce sabah saatlerinde işe gidiyorum diyerek ayrıldı. Akşam işyerinden dönmeyen Muhammed Elhater’in ailesi çalıştığı işyeri sahibine ulaştı. İşyeri sahibinden çocuklarının işe gelmediğini öğrenen aile polise başvurdu.
Kardeşinin kaybolmasının ardından 6 gündür aradıklarını ve emniyete bildirdiklerini ifade eden Saad Muhammed Elhater (26) “Annem ve biz kardeşimin kaybolmasından dolayı çok üzüldük, her yerde arıyoruz ama bulamıyoruz. Görenlerin veya ulaşanların insanlık adına 0535 223 88 37 numaralı telefondan bizlere ulaşırsa çok seviniriz” diye konuştu.
Sami Gediz -Memleket