Suriye'den gelen 6 PKK/PYD/YPG'li terörist Türkiye'de yakalandı

Suriye’de PKK/PYD/YPG terör örgütü içerisinde silahlı faaliyet yürüttükleri tespit edilen 6 teröristin Türkiye'de olduğunu tespit eden ekipler Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonla zanlıları yakalayarak gözaltına aldı

Suriye’de PKK/PYD/YPG terör örgütü içerisinde silahlı faaliyet yürüttükleri belirlenen ve Türkiye'de oldukları tespit edilen 6 zanlı Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçmiş dönemde PKK/PYD/YPG terör örgütü içerisinde silahlı faaliyet gösterdikleri belirlenen 6 teröristi yakalamak için çalışma başlattı.

6 TERÖRİST YAKALANDI, ÇOK SAYIDA MATERYALE EL KONULDU

Şanlıurfa merkez ve Viranşehir ilçesinde düzenlenen operasyonda 6 zanlı kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar emniyete götürülürken yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ile dokuman ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

d.jpgdd.jpgddd.jpgdddd.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.