Suriye'den Gaziantep Köprübatı Hudut Karakolu’na hain saldırı! 1 askerimiz şehit oldu

Suriye'den Gaziantep Köprübatı Hudut Karakolu’na hain saldırı! 1 askerimiz şehit oldu

Gaziantep’in Karkamış ilçesindeki Köprübatı Hudut Karakolu'na düzenlenen havan saldırısında 1 asker şehit oldu. Türk askeri terör hedeflerine misliyle karşılık vermeye devam ediyor

Milli Savunma Bakanlığı, Gaziantep’in Karkamış ilçesi Köprübatı Hudut Karakolu'na Suriye Ayn- El Arap'tan yapılan hain saldırıda bir askerin şehit olduğunu duyurdu. Şehidin ismi henüz açıklanmazken, Mehmetçiğin misliyle karşılık vermeye devam ettiği bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Köprübatı Hudut Karakolumuza yapılan hain saldırısı sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen bir kahraman silah arkadaşımız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bölgede belirlenen hedefler ateş altına alınmaya devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.