Sürat motoru ile kamyonet çarpıştı:  Sürücü yola savruldu

Sürat motoru ile kamyonet çarpıştı: Sürücü yola savruldu

Karaman'da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, sürat motoru ile kamyonetin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı.

Karaman'da saat 21.00 sıralarında Sekiçeşme Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki kavşakta meydana gelen kazada, 25 yaşındaki S.Y.'nin kullandığı 33 AIT 759 plakalı sürat motoru, S.T.'nin idaresindeki 33 KKD 10 plakalı Isuzu marka kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motor sürücüsü yola savruldu ve yaralandı.

Sürat motoru ile kamyonet çarpıştı: Sürücü yola savruldu

Yaralı Sürücünün Durumu

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan S.Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazanın Tanığı Kamyonet Sürücüsü Konuştu

Kazayı anlatan kamyonet sürücüsü S.T., "Kavşaktan dönerken, motor geldi çarptı" dedi. Olayla ilgili polis ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.