Süper Lig’de topun ağzındaki isim! Gözler Beşiktaş maçına çevrildi

Süper Lig’de topun ağzındaki isim! Gözler Beşiktaş maçına çevrildi

Son oynanan Gençlerbirliği mücadelesi sonrası taraftarlar sosyal medyada istifa kampanyası başlattığı Teknik Direktör İsmail Kartal’ı istemiyor. Konyaspor’da İsmail Kartal’ın durumu Beşiktaş maçıyla belli olacak gibi görünüyor.

Süper Lig’in başlamasına az bir zaman kala görevi bırakan Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın yerine takımın başına getirilen İsmail Kartal, Gençlerbirliği maçı sonrası eleştirilerin hedefindeydi. Tecrübeli teknik adamın kadro tercihleri ve yönetimin transfer politikası eleştirilen ana konuları olurken Konyaspor yönetiminin son toplantısından taraftarın beklediği karar da çıkmadı.

İSMAİL KARTAL’IN PERFORMANSI

Konyaspor’la şu ana kadar 23 maça çıkan Teknik Direktör İsmail Kartal, bu mücadelelerde 9 galibiyet 6 beraberlik ve 8 de mağlubiyet aldı. Konyaspor, tecrübeli teknik adamın yönetiminde rakip kalelere 38 gol bırakırken 27 golü kalesinde gördü. Bu gollerin 12’sini Türkiye Kupası’nda kaydeden yeşil beyazlılar 11’inci haftaya kadar ligin rakip forvetlere en az şut çektiği takımlarından başını çekiyordu.

3 BÜYÜKLERİ DEVİRDİ

Konyaspor, İsmail Kartal yönetiminde çıktığı Galatasaray maçından 4-3, Beşiktaş maçından 4-1 ve Fenerbahçe maçından da sahadan 2-0 galip ayrılmayı başararak 3 büyüklerin 3’ünü de deviren tek Süper Lig takımı oldu.

KADERİ BEŞİKTAŞ MAÇLARINA BAĞLI

Konyaspor, Süper Lig’in 22’nci haftasında konuk olacağı Beşiktaş’la kritik bir hafta maçı oynayacak. Yeşil beyazlıların bu maçı kazanması durumunda lige yeniden korku salma ihtimali olacak. Yolların ayrılması kesin gözüyle bakılan İsmail Kartal yönetimindeki Konyaspor’un Beşiktaş’ı yenmesi durumunda daha önce Rıza Çalımbay’ın Ankaragücü’nü 2-0 yendiği maç sonrası durumu gerçekleşebilir. Yönetim Rıza Çalımbay’ı da kazanılan bir maç sonrası göndermişti.

YİNE BİR BEŞİKTAŞ MAÇI

Konyaspor lig maçının ardından Türkiye Kupası çeyrek final maçında da Beşiktaş’la karşı karşıya gelecek. Konyaspor’daki durumu oldukça zor olan İsmail Kartal’ın bu maçlara takımını nasıl bir taktik ve kadro tercihiyle çıkaracağı ise merak konusu.

TAMER TUNA İDDİASI

Bazı ulusal gazeteler Konyaspor’un daha önce Göztepe, Sivasspor ve Antalyaspor’da görev yapan Tamer Tuna’yla görüştüğü yönünde iddialarda bulundu. Konyaspor yönetimi bu iddiaları doğrulamazken taraftarlar Başakşehir’le yollarını ayıran Okan Buruk’un takımın başına geçmesi gerektiği görüşünde.

MEMLEKET | ÖZEL

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.