Süper Lig'de ilk hafta hakemleri açıklandı: Konyaspor maçını Kolak yönetecek
Trendyol Süper Lig'de 2025-2026 sezonunun ilk haftasında oynanacak karşılaşmalarda görev yapacak hakemler Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı. Açılış maçında Gaziantep FK ile Galatasaray karşı karşıya gelecek.
Trendyol Süper Lig'de 2025-2026 sezonu başlıyor. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, yeni sezonun ilk haftasında görev alacak hakemleri duyurdu. Sezonun açılış mücadelesi olan Gaziantep FK - Galatasaray karşılaşmasında Ali Şansalan düdük çalacak.
Süper Lig'de ilk hafta, 8 Ağustos Cuma günü başlayacak ve 11 Ağustos Pazartesi günü oynanacak maçlarla sona erecek. Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşmalarda düdük çalacak hakemler şu şekilde:
8 Ağustos Cuma
21.30 Gaziantep FK - Galatasaray: Ali Şansalan
9 Ağustos Cumartesi
19.00 Samsunspor - Gençlerbirliği: Ali Yılmaz
21.30 Antalyaspor - Kasımpaşa: Alper Akarsu
10 Ağustos Pazar
19.00 Çaykur Rizespor - Göztepe: Mehmet Türkmen
21.30 Eyüpspor - Konyaspor: Batuhan Kolak
11 Ağustos Pazartesi
21.30 Trabzonspor - Kocaelispor: Çağdaş Altay
Yeni sezonda VAR ve AVAR kadrolarının da ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor. Hakemlerin performansları, futbol kamuoyu tarafından yakından takip edilecek.
Kaynak:
