Süper Lig'de haftanın olayına günler kaldı! Fenerbahçe Konyaspor'a oldukça stresli gelecek

Süper Lig'de haftanın olayına günler kaldı! Fenerbahçe Konyaspor'a oldukça stresli gelecek

Süper Lig'in 10'uncu haftasında Alanyaspor'a karşı çok dramatik bir yenilgi alan Fenerbahçe, Konyaspor maçını düşünmeye başladı. Sarı lacivertlilerin Konyaspor'a moralsiz oynayacağı ise kesin.

Ligde maçlar sürpriz sonuçları getirmeye devam ediyor. Lige iyi başlangıç yapan ancak özellikle son 2 haftada kaybettiği kritik puanlarla şampiyonluk yarışına şimdiden havlu atmış gibi görünen Fenerbahçe'de gözler Konyaspor maçında.

KONYASPOR KORKU SALIYOR

Lige iyi başlayan ve geçtiğimiz hafta Galatasaray mücadelesine kadar namağlup ünvanını koruyan Konyaspor, rakiplerine korku salmaya devam ediyor.

10 haftada yalnızca 1 mağlubiyet alan yeşil beyazlılar 4 galibiyet ve 5 beraberlikle maç fazlasıyla 7'nci sırada yer alıyor.

FENERBAHÇE'DE BUHRAN VAR

Ligde 10 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik ve 3 de mağlubiyet alan Fenerbahçe 19 puana sahip. Sarı lacivertlilerde Alanyaspor maçı sonrası yaşanan krizin derinleşip derinleşmeyeceği de haftanın olayı olacak gibi görünüyor.

Kulüp başkanı Ali Koç'u istifaya davet eden taraftarlar çok gergin bir durumda Konyaspor maçının sonucunu şimdiden beklemeye başladı.

KONYASPOR BİLENİYOR

Süper Lig'de oynadığı mücadelelerde rakiplerine oynadığı futbolla iz bırakan Konyaspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına hemen başladı. Yeşil beyazlılarda Teknik Direktör İlhan Palut, Fenerbahçe'yi de devirmenin ince hesaplarını yapıyor.

Takımda Cikalleshi gibi eksik oyuncuların da Fenerbahçe maçında sahadaki yerlerini almaları bekleniyor.

Bu durum ise Fenerbahçe camiasında yeni bir stres faktörü doğuruyor. Sürpriz golcülere sahip Konyaspor'a karşı Fenerbahçe'nin oyun taktiği ve Teknik Direktör Pereira'nın oyuncu seçimi de en çok merak edilenler arasına girmiş durumda.

İSTİFA SÖYLENTİLERİ DE YIPRATIYOR

Lige yaptığı iddialı transferlerle başlayan Fenerbahçe, istediği oyunu sahaya yansıtmakta zorlanan ekiplerden birisi. Gol yediği maçlarda döndürmekte zorlanan Fenerbahçe, Avrupa'da da kısır futboluyla dikkat çekiyor. Taraftarın sabrı da taşmış durumda. Konyaspor karşısında alınacak bir mağlubiyet hatta puan kaybı sonrası Teknik Direktör Vitor Pereira'nın da istifası istenebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.