Süper Kupa'da karşılaşacak takımlardan örnek davranış

Süper Kupa'da karşılaşacak takımlardan örnek davranış

- Real Madrid ve Manchester Unitedlı futbolcular, UEFA Süper Kupa'da yapacakları maç öncesinde işitme engelli çocuklarla bir araya geldi


ANKARA (AA) - UEFA Süper Kupa'sında mücadele edecek Real Madrid ve Manchester United'ın oyuncuları, maç öncesinde işitme engelli çocuklara moral desteği verdi.

UEFA'nın sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yapılan açıklamada, İspanya temsilcisi Real Madrid ve İngiliz ekibi Manchester United ile ortaklaşa düzenlenen sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirildiği belirtildi.

İki takımda forma giyen futbolcular, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yapılacak mücadele öncesinde karşılaşmanın oynanacağı II. Filip Arena'ya gelerek işitme engelli çocuklarla buluştu.

Üsküplü çocuklar, oyuncuların sahaya inmesi ile büyük sevinç yaşadı. İmza ve forma dağıtan futbolculara işaret dilindeki kelimeleri öğreten çocuklar, eğlenceli dakikalar geçirdi.

İki takımın futbolcularından en büyük ilgiyi ise yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo gördü. Çocuklar, yıldız oyuncuyla fotoğraf çektirmek için uzun sıralar oluşturdu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :