Sultanhanı'ndaki Kanlı Tartışma Sonrası Kayınpeder Tutuklandı

Sultanhanı'ndaki Kanlı Tartışma Sonrası Kayınpeder Tutuklandı

Aksaray'ın Sultanhanı ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan aile içi tartışma kanlı bitti. Eşiyle tartışan Akif Bozdemir (29), karısını almak için gittiği kayınpederinin evinde çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybetti.

Kayınpeder A.T. Tartışma Sonrasında Silahına Sarıldı

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Aksaray'ın Sultanhanı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından evini terk eden ve babasının evine giden karısını almak için kayınpederinin evine giden Akif Bozdemir, burada kayınpederi A.T. ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve kayınpeder A.T., evinde bulunan tabancayla damadına üç el ateş etti. Ağır yaralanan Akif Bozdemir, kaldırıldığı Sultanhanı Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gözaltına Alınan Kayınpeder Tutuklandı, Oğlu Serbest Bırakıldı

Olayın hemen ardından gözaltına alınan kayınpeder A.T. ve oğlu, bugün adliyeye sevk edildi. Mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen kayınpederin aksine, oğlu savcılıkça serbest bırakıldı. Yaşanan bu trajik olay, ilçede büyük yankı uyandırdı.

Bu üzücü olayla ilgili soruşturma devam ederken, Aksaray halkı yaşananların şokunu atlatmaya çalışıyor. Yetkililer, aile içi şiddetin önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğine dikkat çekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.