Sulama kanalında can pazarı! İkiz kardeşler Sedanur ve Nisanur'u ölüm ayırdı

Sulama kanalında can pazarı! İkiz kardeşler Sedanur ve Nisanur'u ölüm ayırdı

Mersin'in Tarsus ilçesinde 10 yaşındaki Senanur ve Nisanur sulama kanalına düştü. İtfaiye ekipleri tarafından sudan çıkarılan ikiz kardeşlerden Sedanur bütün çabalara rağmen kurtarılamadı

Mersin'in Tarsus ilçesinde sulama kanalına düşen 10 yaşındaki ikiz kardeşlerden biri hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Sedanur (10) ve Nisanur Turgut (10) adlı ikiz kız kardeşler, henüz bilinmeyen bir nedenle Bağlar ve Altaylılar mahalleleri arasından geçen sulama kanalına düştü.

Kız kardeşlerin kanala düştüğünü fark eden vatandaşların ihbarı ile bölgeye Mersin Büyükşehir Belediye Tarsus İtfaiyesi Bağlar Şubesi ekipleri yönlendirildi. Vatandaşların ve itfaiye erlerinin çalışması ile kardeşlerden biri kısa zamanda kurtarılırken, diğeri ise yaklaşık 150 metre ötede sudan çıkarabildi.

Hastaneye kaldırılan kardeşlerden Sedanur yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Nisanur'un durumun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.