Sulakyurt ilçesinde çevre düzenleme çalışmaları

Sulakyurt ilçesinde çevre düzenleme çalışmaları

KIRIKKALE (AA) - Sulakyurt Belediyesi ilçede çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı.Belediye Başkanı İsmail Bildik, çalışmalarla ilgili olarak AA...

KIRIKKALE (AA) - Sulakyurt Belediyesi ilçede çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı İsmail Bildik, çalışmalarla ilgili olarak AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşların ihtiyaç duyduğu tüm konularda çalışmaların söz verildiği sürede fazlasıyla yerine getirildiğini söyledi.

Havaların ısınmasıyla birlikte çevre düzenleme çalışmalarını daha da hızlandırdıklarını belirten Bildik, "İlçemizde bulunan parkların, mezarlıkların ve kaldırımların bakım çalışmalarına başladık. Sulakyurt aile mezarlığının çevre düzenlemesiyle birlikte genişletme çalışmalarını da gerçekleştiriyoruz. İlçede genel bir temizlik çalışması yapıyoruz. Parklarımız İşkur personeli tarafından düzenlemeleri ve temizlikleri yapılıyor.

Kış aylarında bozulan kaldırımlar ve yollarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Kanalizasyon çalışmalarımız geçen yıl tamamlanmıştı. Onların üst yapı çalışmaları hızla devam ediyor. İlçenin genel görünümüne katkı sağlayacak ağaçlandırma, çiçeklendirme ve parke döşeme çalışmaları da devam ediyor." diye konuştu.

Bildik ayrıca ilçede sosyal belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra vatandaşların bireysel olarak acı ve mutlu günlerinde her zaman yanlarında olduklarını da sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :