Suikaste uğrayan Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı öldü mü? Son paylaşımları yürek dağlayan Sinan Ateş kimdir?

Suikaste uğrayan Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı öldü mü? Son paylaşımları yürek dağlayan Sinan Ateş kimdir?

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş, Ankara'da motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulan Sinan Ateş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ateş'in, suikastten 1 saat önce yaptığı paylaşım yürekleri dağladı

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş, Ankara'nın Çukurambar semtinde motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulan 38 yaşındaki Sinan Ateş ağır yaralanırken, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Ankara'nın Çankaya ilçesi Çukurambar semtinde eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile arkadaşı Selman Bozkurt silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Sinan Ateş başına isabet eden kurşunla ağır yaralanırken, Selman Bozkurt da omzundan yaralandı. Ateş'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, polis kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

sinan-ates-sehtoldu.jpg

SİNAN ATEŞ ÖLDÜ MÜ?

Yapılan ilk açıklamada arkadaşı Selman Bozkurt ile beraber silahlı saldırıya uğrayan Sinan Ateş'in başından vurulduğu ve hastanede tedavi altına alındığı belirtildi. Ağır yaralandığı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisi verilen Sinan Ateş kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SİNAN ATEŞ BURSA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Sinan Ateş'in cenazesinin otopsi için Keçiören Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldığı ve cenazesinin yarın memleketi Bursa'da toprağa verileceği öğrenildi.

SİNAN ATEŞ'İN SON PAYLAŞIMI YÜREKLERİ DAĞLADI!

inan Ateş vurulmadan 1 saat önce sosyal Hacettepe Üniversitesi'nde akademisyen olan Doç. Dr. Sinan Ateş, Twitter sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımında, "Şafağın hiç sökmeyeceğini düşündüğünüz anlarda aklınıza 40 çerisiyle Çin sarayını basan Kürşat, idealleri uğruna dağlara çıkan Enver, işgal donanmasına bakıp"Geldikleri gibi giderler" diyen Mustafa Kemal, 30 kişi kalsak da mücadelemiz sürecek diyen Fırat gelsin #İyikiDoğdunFırat" ifadelerini kullanmıştı.

Sinan Ateş'in paylaşımı yürekleri dağlarken, sevenleri büyük üzüntü yaşadı.

sinan-atestwit.jpg

sinanates-odatv.jpgsinanates.jpg

sinan-ates.jpg

SİNAN ATEŞ KİMDİR?

Sinan Ateş, 1984 Balıkesir Dursunbey'de doğdu.. İlk orta ve lise öğrenimini Bursa’da tamamladı. 2002-2006 Lisans - Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2007-2009 Yüksek Lisans - Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2010-2018 Doktora - Hacettepe Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Enstitüsü Bursa Ülkü Ocakları Ortaöğretimden yetişti. 2000-2002 Bursa Ülkü Ocaklarında Lise Başkanlığı 2002-2003 Gazi Eğitim Fakültesi Başkanlığı 2003-2004 Ankara Ülkü Ocakları Üniversiteler Masası Başkan Yardımcılığı 2005-2006 Ülkü Ocakları Genel Sekreter Yardımcılığı 2007’den bu yana MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ın danışmanlığı görevini yürütüyordu.

Resim

Sinan Ateş'in, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kararıyla 1 Ocak 2019'da Ülkü Ocakları Genel Başkanı olduğu açıklanmıştı.

sinanates-bahceli.jpg

Milli ve manevi değerlere duyarlılığı ile tanınan ve sevilen Sinan Ateş'in yine şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu andığı videosu yüreklere dokundu. İşte Sinan Ateş'in o videosu:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.