SÜDAM Danışma Kurulu toplantısı yapıldı

SÜDAM Danışma Kurulu toplantısı yapıldı

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Deneysel Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi (SÜDAM) Danışma Kurulu toplantısı, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof....

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Deneysel Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi (SÜDAM) Danışma Kurulu toplantısı, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.

Merkez Müdiresi Prof. Dr. Nilsel Okudan, SÜDAM Salonu'nda yapılan toplantıda, merkezde bilimsel çalışmalarda kullanılacak hayvanların üretilmesi, bu çalışmalar için gerekli altyapı ve eğitimin verilmesi gerektiğini söyledi.

Okudan, merkezin kapladığı alanın Türkiye'nin en büyük Deneysel Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi olduğunu dile getirdi.

SÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ise SÜDAM'ın SÜ ve diğer araştırma kurumlarından araştırmacıların laboratuvar hayvanları üzerinde yapacakları bilimsel çalışmalar için uluslararası standartlara uygun ve araştırmacılara önemli altyapı imkanı sunduğunu ifade etti.

Toplantı sonrası rektör Şahin ve beraberindeki heyet, merkez binasında incelemelerde bulundu.

Toplantıya, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kağan Karabulut, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Güner, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nimet Ünlü, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Göktaş, Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz ve üyeler katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :