Subaru'dan yeni kampanya

Subaru'dan yeni kampanya

İSTANBUL (AA) - Subaru XV, Forester, Levorg ve Outback modellerinde takas indirimi ya da cazip kredi imkanını içeren bir kampanya başlattı.Subaru'dan yapılan...

İSTANBUL (AA) - Subaru XV, Forester, Levorg ve Outback modellerinde takas indirimi ya da cazip kredi imkanını içeren bir kampanya başlattı.

Subaru'dan yapılan açıklamaya göre, XV, Forester, Levorg, Outback modellerinde 30 Eylül'e kadar geçerli satış kampanyasında 5 bin 600 TL'ye varan takas desteği ya da 50 bin TL'ye 24 ay yüzde 0,74'e varan kredi avantajı sunuluyor.

Kompakt SUV sınıfındaki Subaru XV'nin fiyatı 88 bin 900 TL'den başlıyor. 1.6 litrelik Boxer motora ve Lineartronic otomatik şanzımana sahip olan Subaru XV'de comfort, elegance ve premium donanım seçenekleri bulunuyor.

Subaru'nun Sport-Tourer modeli Levorg ise 126 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Araçlar, yayalar ve bisiklet kullanıcıları gibi hareketli nesneleri ve şeritleri algılayarak olası kazaları önlemek için yalnızca stereo kamera teknolojisinin kullanıldığı ilk sistem olan EyeSight teknolojili Levorg GT-S Sport Plus'ın fiyatı ise 135 bin 900 TL.

Subaru'nun SUV modelleri Forester ve Outback de kampanya kapsamında yer alıyor. İki benzinli ve bir dizel motor seçeneği olan Forester'ın fiyatı 136 bin 900 TL'den, Outback'in fiyatı ise 215 bin 200 TL'den başlıyor. Outback'te dünyanın ilk ve tek Boxer dizel motoru, EyeSight teknolojisi ve Lineartronic otomatik şanzıman gibi özellikler bulunuyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :