Subaru'dan 6 ay geç ödemeli kredi

Subaru'dan 6 ay geç ödemeli kredi

İSTANBUL (AA) - Subaru modelleri, şubat ayından itibaren 6 ay ödeme ertelemeli kredi kampanyasıyla satışa sunuluyor.Şirket açıklamasına göre, Subaru...

İSTANBUL (AA) - Subaru modelleri, şubat ayından itibaren 6 ay ödeme ertelemeli kredi kampanyasıyla satışa sunuluyor.

Şirket açıklamasına göre, Subaru ve Garanti Bankası iş birliğiyle tüm Subaru modelleri için şubat ayında özel bir teklif devreye alınıyor. 360 Derece Güvenlik ve Sürüş Keyfi sunan Subaru modellerini şimdi satın alanlar, ödemelere 6 ay sonra başlayabiliyor.

Ayrıca, özel kredi koşullarının da sunulduğu Subaru modellerine, şubat 2017 satış kampanyası kapsamında 93 bin 990 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor.

Subaru'nun kompakt SUV sınıfında yer alan modeli Subaru XV'nin fiyatları 93 bin 990 TL’den başlıyor. 1.6 litrelik Boxer Motora ve Lineartronic otomatik şanzımana sahip olan Subaru XV'de Comfort, Elegance ve Premium donanım seçenekleri yer alıyor.

Tasarımı, performans ve güvenlik özellikleriyle Subaru'nun Sport-Tourer modeli Levorg, 142 bin 990 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Araçlar, yayalar ve bisiklet kullanıcıları gibi hareketli nesneleri ve şeritleri algılayarak olası kazaları önlemek için yalnızca stereo kamera teknolojisinin kullanıldığı ilk sistem olan EyeSight teknolojili Levorg GT-S Sport Plus ise 149 bin 990 TL'lik fiyatıyla satışa sunuluyor.

Subaru'nun SUV modelleri Forester ve Outback de kampanya kapsamında yer alıyor. İki benzinli ve bir dizel motor seçeneği olan Forester'ın fiyatları 145 bin 990 TL'den başlarken, Outback 229 bin 990 TL'lik fiyatıyla sunuluyor.

Subaru'nun 2 kapılı coupe modeli Subaru BRZ'nin aktarma organları, süspansiyon sistemi, fren donanımı ve egzoz sistemi geçirdiği kapsamlı makyaj ile yenilendi. Track modu ile sportif sürüş keyfi daha da iyileştirilen Subaru BRZ'de güvenlik standartları artırıldı. Yenilenen BRZ'nin fiyatları 171 bin 990 TL'den başlıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :