Sualtı Hokeyi Federasyon Kupası

Sualtı Hokeyi Federasyon Kupası

- Müsabakalarda 13 kadın, 19 erkek takımı mücadele ediyor


ÇANAKKALE (AA) - Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen Sualtı Hokeyi Federasyon Kupası ve milli takım seçmeleri Çanakkale'de başladı.

Sualtı Hokeyi Federasyon Kupası ve milli takım seçmelerinin seremonisi gerçekleştirildi. Müsabakalarda 13 kadın, 19 erkek takımı mücadele ediyor.

Çanakkale Anafartalar Olimpik Yüzme Havuzu'ndaki seçmelere Kocaeli, Mersin, İzmir, İstanbul, Kayseri, Ankara ve Çanakkale'den 21 spor kulübü katılıyor.

Maçlar sonunda Sualtı Hokeyi A Milli Takım ve 23 Yaş Altı Milli Takım seçmeleri yapılacak.

TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, yaptığı açıklamada, bu organizasyonun Türkiye Şampiyonası için çok ciddi bir hazırlık olduğunu söyledi.

Bu organizasyonları önemsediklerini ifade eden Özen, "Sualtı hokeyi bizim son 10 yıldır her sene üzerine koyarak uluslararası şampiyonalarda, uluslararası arenalarda ülkemizi, federasyonumuzu en üst basamaklarda altın madalya ile temsil ettiğimiz, bir spor branşımız. Federasyon turnuvası, Türkiye Şampiyonası öncesi önemli bir hazırlık turnuvası ve milli takım aday kadrosunun seçimi de burada başlıyor." diye konuştu.


Sualtı Hokeyi Federasyon Kupası

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :