Su Şişesinde Ecstasy ele geçirildi

Su Şişesinde Ecstasy ele geçirildi

Konya'nın Akşehir ilçesinde polis ekiplerinin istihbarı çalışmaları sonucunda, bir şüpheliden su şişesi içerisinde 940 gram sıvı ecstasy ele geçirildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya'nın Akşehir ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekibinin başarılı bir operasyonu sonucu, bir şahsın çevre illerden ilçeye uyuşturucu madde getireceği bilgisine ulaşıldı. Yapılan istihbarat çalışmaları ve dikkatli takip sonucunda, S.T. isimli şüpheli iki pet şişe içerisinde 940 gram sıvı ecstasy ile yakalandı.

İlk Kez Ele Geçirildi

Yakalanan sıvı ecstasy, Akşehir'de ilk kez ele geçirilmiş oldu. Uyuşturucu maddeye el koyan polis ekipleri, şüpheli S.T.'yi gözaltına aldı. "Uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak, kabul etmek ve uyuşturucu madde ticareti" suçlarından işlem yapılan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemece Tutuklandı

Şüpheli S.T., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin bu başarılı operasyonu, ilçede uyuşturucu ile mücadelede önemli bir adım olarak kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.