Su Bisikletiyle Gölde Mahsur Kalan Üç Kişiyi Balıkçı Teknesi Kurtardı

Su Bisikletiyle Gölde Mahsur Kalan Üç Kişiyi Balıkçı Teknesi Kurtardı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, su bisikleti ile gölün ortasında mahsur kalan 3 kişinin imdadına kıyıdan hareket eden bir balıkçı teknesi yetişti.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir gölünde su bisikletiyle gezen 3 arkadaş, gezinti alanının dışına çıkıp açıklara doğru ilerleyince geriye dönüş yapamadı. Fırtınalı havada oluşan dalgalardan dolayı kıyıya ulaşamayan 3 kişiyi gören çevredeki vatandaşlar durumu güvenlik güçlerine haber verdi. İhbar üzerine Beyşehir Jandarma Asayiş botu, su bisikletiyle göl ortasında mahsur kalan kişileri kurtarmak için limandan hareket ederken, bir balıkçı teknesinin de bölgeye yöneldiği görüldü.

Balıkçı teknesi tarafından gölün yaklaşık 2,5 mil açığında sazlık alanda mahsur kalan 3 kişinin olduğu su bisikleti, halatla çekilerek kıyıya kadar ulaştırıldı. Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ekipleri, göl ortasında mahsur kalanların bir balıkçı teknesi tarafından çekilerek kıyıya ulaştırıldığını görünce limana geri dönüş yaptı. Kıyıya çıkarılan S.D., H.K. ve M.K.'nın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Etiketler :