Stanojevic'ten pişkin cevap: Niye istifa edeyim

Stanojevic'ten pişkin cevap: Niye istifa edeyim

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, maç sonrası gollerden dolayı mağlup olduklarını belirterek, görevine devam edip etmeyeceği ile ilgili soruya da cevap verdi.

Konyaspor, Hatayspor karşısında ikinci yarıda aldığı gollerle 2-0'lık mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, ikinci yarıdaki gollerin takımı mağlup ettiğini ifade ederek, "Diğer yandan top hakimiyetimiz, top kontrolümüz aslında iyiydi. Bitiriciliğimiz ve oyun kurma konusunda bir problem yaşamadım. Fakat elbette kalemizde gördüğümüz gollerden sonra mağlup olduk" dedi.

Hatayspor-Konyaspor maçının ardından

Stanojevic Belirsizlikte

Stanojevic ayrıca, görevine devam edip etmeyeceği konusundaki soruya da net bir cevap vermedi ve "Özellikle neden kariyerime devam edip, etmeyeceğimi bilmiyorum. Ben vazgeçen bir ruh değilim. Asla vazgeçen bir birey olmadım. Bugün bir mağlubiyetten sonra vazgeçip, terk edeyim" şeklinde konuştu.

Demirel Taktik Değişikliğiyle Galibiyeti Yakaladı

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ise maçın ilk yarısında oyuna tam anlamıyla katılamadıklarını belirterek, ikinci yarıda yapılan taktik değişikliğin sonuca gittiklerini söyledi. Demirel, "Neticede de golleri bulduk. Rakibimizin iyi oynadığını, becerikli oyuncuları olduğunu, oyunun her bölgesinde neler yapabileceğini biliyorduk. İkinci yarı yaptığımız oyuncu değişiklikleri ve taktik değişikliğiyle sonuca gittik. Fiziksel olarak da bizim takımımız çok iyi durumda. 55, 60'dan sonra maçları daha iyi domine ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Hatayspor-Konyaspor maçının ardından

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum