Spor salonunda dehşet anları! Spor yaparken silahlı saldırıya uğrayan genç öldü!

İstanbul Fatih'te spor salonunda spor yapan bir genç adam kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybetti

İstanbul Fatih'te spor salonunda spor yapan bir gence kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırı düzenledi. Saldırı sonucu genç hayatını kaybetti, polis ekiplerinin olay ile ilgili geniş kapsamlı çalışması sürüyor.

SPOR YAPARKEN SALDIRIYA UĞRADI

Olay, akşam saatlerinde İstanbul'un Fatih ilçesi Seyyid Ömer Ali mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre spor salonuna spor yapmak için gelen bir kişi kimliği belirsiz şahıslar tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olayı gören civardaki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

GENÇ ADAM OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri ise saldırıya uğrayan kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

GENİŞ ÇAPLI ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından vefat eden şahsın cesedi incelemek üzere adli tıp kurumuna sevk edildi.

Polis ekipleri olay ile ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.