'Spor Konya' etkinlikleri sürüyor! Ödüllü 3x3 Basketbol Turnuvası heyecanlı geçti

'Spor Konya' etkinlikleri sürüyor! Ödüllü 3x3 Basketbol Turnuvası heyecanlı geçti

Konya Büyükşehir Belediyesi 'Spor Konya' projesi kapsamında düzenlenen etkinliklerde gençler sporla iç içe oluyor. 3 gün süren ödüllü 3x3 Basketbol Turnuvası'nda 32 takımdan 128 sporcu kıyasıya mücadele etti

Konya Büyükşehir Belediyesi 'Spor Konya' projesi kapsamında düzenlediği 3 gün süren ödüllü 3x3 basketbol turnuvasına 128 sporcunun katıldı. 32 takımın kapıştığı turnuva sonunda ilk 3’e giren takımlar ödüllendirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin “Spor Konya” projesi kapsamında düzenlediği spor etkinlikleriyle gençler sporla iç içe oluyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kılıçarslan Gençlik Merkezi’nde organize edilen 3x3 Basketbol Turnuvası sporculardan ve basketbol severlerden büyük ilgi gördü.

32 takım ve her takımda 4’er kişinin bulunduğu toplam 128 basketbolcunun boy gösterdiği turnuvada takımlar dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Üç gün süren turnuvada dereceye giren takımlar ödüllendirilirken; Türkiye ve Avrupa şampiyonlukları bulunan 8 elit takımın da dahil olduğu turnuvada sporseverler basketbola doydu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.