Spor İl Müdürü Boz'dan Vali Şahin'e ziyaret

Spor İl Müdürü Boz'dan Vali Şahin'e ziyaret

İSTANBUL (AA) - İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, İstanbul Valisi Vasip Şahin'i ziyaret etti.İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, İstanbul Valisi Vasip Şahin'i ziyaret etti.

İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Vali Şahin'in makamında gerçekleşen ziyarette Boz, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan Damla Projesi'yle ilgili bilgi verdi.

Proje gönüllüsü gençlerle birlikte Boz'u kabul eden Vali Şahin burada yaptığı konuşmada, gençlerin kültürle, sanatla, sporla, bilimle, teknolojiyle yoğrularak kendilerini en iyi şekilde yetiştirmeleri ve kötü alışkanlıklardan korunmalarının önemini vurguladı.

Projeyi, küçük damlaların bir okyanus oluşturması olarak tanımlayan Boz ise "Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından üç yıl önce hayata geçirilen Damla Projesi büyük ilgi görüyor. Ülkemiz üniversitelerinde okuyan yabancı öğrenciler ile Türk öğrencilerden oluşan gençler, gönüllülük esasına göre gittikleri illerde, çeşitli ziyaretlerde bulunup etkinliklere katılıyorlar. Proje, hem kültürlerin kaynaşmasına hem de birlik ve beraberliğin teminine katkı sağlıyor." şeklinde ifadeler kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :