Spor engel tanımaz

Spor engel tanımaz

Meram Görme Engelliler Spor Kulübü ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Engelliler Haftası münasebetiyle Spor Engel Tanımaz programı gerçekleştirildi.

 

Meram Görme Engelliler Spor Kulübü ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Engelliler Haftası münasebetiyle Spor Engel Tanımaz programı gerçekleştirildi. Program çerçevesinde az gören sporcularla İŞKUR personeli maç yaptı. İŞKUR İl Müdürü Emrah Keleş ise müsabakada kaleci olarak oynadı. Konya İl Hakem Kurulundan dört hakem yönettiği karşılaşma beraberlikle neticelendi. Meram Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Şimşek, Emrah Keleş’e forma hediye etti.

ŞİMŞEK: SOSYAL HAYATA KATILIM İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Meram Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Şimşek her sağlıklı birey engel adayıdır diyerek,” Kulübümüzde spor yaparak sosyal hayata daha aktif katılmaları için canla başla çalışmayı kendimize amaç edindik.  Bu bağlamda sporcularımızı milli takıma göndererek ülkemizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmeleri için üzerimize düşeni yapmaya her daim onların yanında olmaya gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

KELEŞ: DESTEĞE HAZIRIZ

İŞKUR İl Müdürü Emrah Keleş, “İŞKUR’un özel politika gerektiren gruplardan engelli vatandaşlarımıza yönelik çeşitli faaliyetlerde bulunduğunu, Konya Çalışma Ve İş Kurumu ve İl müdürlüğü olarak engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata uyum sağlamaları ve meslek sahibi yaparak işgücü piyasasında sayılarını artırmaya daha iyi koşullarda çalışma hayatında yer almaları için elimizden gelen desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı. 

img_5511.jpg

img_5516-001.jpg

 

Etiketler :