SpaceTourer 4x4 E Concept, Cenevre'de tanıtılacak

SpaceTourer 4x4 E Concept, Cenevre'de tanıtılacak

Citroen, 4 çeker binek van konsepti SpaceTourer 4x4 E Concept'i Cenevre Otomobil Fuarında tanıtacak

İSTANBUL (AA) - Citroen, 4 çeker binek van konsepti SpaceTourer 4x4 E Concept'i 7 Mart'ta kapılarını açacak olan Cenevre Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkaracak.

Citroen'den yapılan açıklamaya göre şirketin yakın bir dönemde Türkiye pazarında da tanıtmaya hazırlandığı VIP Binek Van SpaceTourer, 2017 Cenevre Otomobil Fuarında farklı bir yönünü daha, Citroen SpaceTourer 4x4 E Concept ile göstermeye hazırlanıyor.

Seri üretim modelin güçlü yanlarını 4 çeker sistemleri üreticisi Dangel tarafından geliştirilmiş 4x4 sistemiyle destekleyen SpaceTourer 4x4 E Concept'in tasarımında, "E" adındaki ürün ve aksesuar koleksiyonunda yer alan renk ve stilleri kullanıldı.

Estetik olarak Citroën SpaceTourer 4X4 E Concept, kabin ve gövdesindeki renkler ve malzemeler konusunda ustaca yaklaşıma sahip.

VIP Binek Van ve SUV araçların özelliklerini bünyesinde bir araya getiren araç, tasarımı ve orjinal gövde boyası ile dikkati çekiyor.

Cenevre Otomobil Fuarında sergilenecek olan SpaceTourer 4x4 E Concept, modelin 4,60 metrelik toplam uzunluğa sahip, XS olarak adlandırılan kısa dingil mesafeli kompakt ve dinamik versiyon üzerinden geliştirildi.

Segmentinde 9 kişilik oturma kapasitesini bu boyutlarda sunarak bir ilki gerçekleştiren bu gövde seçeneği, ayrıca 1.90 metrelik yüksekliğiyle avantajlı hacim sunuyor.

SpaceTourer modelleri XS, M ve XL olarak 3 ayrı uzunluk sunarak hem ailelerin hem de profesyonellerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Yerden yüksekliği artırılmış gövdesi ve Dangel'in geliştirdiği 4x4 sistemiyle bu konsept, 2 metreden alçak olan toplam yüksekliğiyle çoğu park yerine girebilmeyi de sağlıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :