Sözcü yazarları Yılmaz Özdil ve  Soner Yalçın birbirine girdi: Omurgasız, saray fedaisi!

Sözcü yazarları Yılmaz Özdil ve Soner Yalçın birbirine girdi: Omurgasız, saray fedaisi!

AK Parti ve MHP'li vekillerin onayıyla geçen yasa, Cumhurbaşkanı tarafından veto edildikten sonra Yılmaz Özdil'in yaptığı yorum, Soner Yalçın'ın köşesinde yer bulmuştu. Özdil, gazetenin bir başka yazarı Soner Yalçın'a 'Omurgasız' dedi

Termik santrallere filtre takılmasını 2,5 yıl erteleyen yasa AK Parti ve MHP'li milletvekillerinin onayıyla geçmiş ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan veto edilmişti. Vetonun ardında Özdil, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Akp genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın termik santral yasasını, cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan veto etti iyi mi... Konunun istişareyle çözümü için Recep Tayyip Erdoğan’ın Recep Tayyip Erdoğan’ı saraya çağırması bekleniyor" ifadelerini kullanmıştı.

Veto kararını köşesine taşıyan Soner Yalçın ise, yazısında isim vermeden Özdil'e atıf yaparak, "Akp genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın termik santral yasasını, cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan veto etti iyi mi... Konunun istişareyle çözümü için Recep Tayyip Erdoğan’ın Recep Tayyip Erdoğan’ı saraya çağırması bekleniyor" demişti.

Yılmaz Özdil, Yalçın'ın yazısıyla ilgili Twitter'da yorum yaptı. Özdil'in Yalçın'a yanıtı sert oldu: "Soner Yalçın benim tweetimi köşesine alıp, isim vermeden 'gençler eğleniyor' demiş, omurgasızların nasıl eğilip büküldüğünü görüp eğleniyoruz hakikaten"

Özdil, bir tweet daha atarak, Soner Yalçın'ı 'saray fedailiği' ile suçladı: "Hazır veto edilmişken, karşıymış gibi görünüp, saray fedailiği yapanlara da filtre takılmalı, etrafa saçtıkları algı partikülleriyle yurtsever insanların zihin atmosferi zehirleniyor."

 

Akp genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın termik santral yasasını, cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan veto etti iyi mi... Konunun istişareyle çözümü için Recep Tayyip Erdoğan’ın Recep Tayyip Erdoğan’ı saraya çağırması bekleniyor :))

 
19:14 - 2 Ara 2019
 
6.070 kişi bunun hakkında konuşuyor
 

 

 

Soner Yalçın benim tweetimi köşesine alıp, isim vermeden “gençler eğleniyor” demiş, omurgasızların nasıl eğilip büküldüğünü görüp eğleniyoruz hakikaten

 
11:16 - 4 Ara 2019
 
257 kişi bunun hakkında konuşuyor
 
 

Hazır veto edilmişken, karşıymış gibi görünüp, saray fedailiği yapanlara da filtre takılmalı, etrafa saçtıkları algı partikülleriyle yurtsever insanların zihin atmosferi zehirleniyor

 
12:06 - 4 Ara 2019
 
301 kişi bunun hakkında konuşuyor
 

 

 

Etiketler :