Soylu aday olsa Ankara'yı alırdık

Soylu aday olsa Ankara'yı alırdık

31 Mart Seçimlerinin sonuçlarını değerlendiren Gazeteci Cem Küçük, "Sırf kıskançlıklar ve fesatlıklar yüzünden dava zarar gördü ve birçok şehir gitti" dedi. Küçük, "Eğer Soylu aday olsa tartışmasız Ankara’yı alırdık" ifadelerini kullandı.

31 Mart Seçimlerinin sonuçlarını değerlendiren Gazeteci Cem Küçük, "Sırf kıskançlıklar ve fesatlıklar yüzünden dava zarar gördü ve birçok şehir gitti" dedi. Küçük, "Eğer Soylu aday olsa tartışmasız Ankara’yı alırdık" ifadelerini kullandı.

Cem Küçük Türkiye gazetesindeki yazısında şu ifafeleri kullandı:

“…Sırf kıskançlıklar ve fesatlıklar yüzünden dava zarar gördü ve birçok şehir gitti.

Mesele herkes kabul eder ki Süleyman Soylu politik bir star isimdir. Halk arasında popülerdir. Çok çalışkan bir siyasetçi ve başarılı bir bakandır. Ne ilginç ki, Soylu ne yaparsa yapsın asla ve asla görmeyen bir kanat var bizim taraf medyasında. Süleyman Soylu bu ülkede bakan değilmiş gibi davranıyorlar. Soylu’nun en önemli açıklamalarını bile görmüyorlar ya da küçücük haber olarak bir kenara sıkıştırıyorlar. Oysa Soylu gümbür gümbür konuşan ve oy getiren bir aktördür.

Yeniden söylüyorum eğer Soylu aday olsa tartışmasız Ankara’yı alırdık. İstisnasız tüm ülkücüler Sayın Soylu’ya oy verirdi. Süleyman Soylu starlaşmasın diye çabalayanlar aslında kendi ayaklarına sıktılar. Oysa star isimlerin elini kolunu bağlamasanız onlar galibiyeti getirirler. Gerçek budur.

Aynı şey çok önemli bir devlet büyüğü olan Sayın Müsteşarımız Hakan Fidan için de geçerli. Şu an devlet olarak çok kritik bir mücadele veriyoruz ama bizim taraf medyasının bir kısmında Millî İstihbarat Teşkilatımız ve Sayın Müsteşarımız âdeta yok sayılıyor. MİT’in binbir emekle yaptığı operasyonların haberlerinde MİT’in ismi  ifade edilmiyor.

En son PKK’nın tepe isimlerinden Rıza Altun’un etkisiz hâle getirilmesinde en büyük katkı MİT ve Sayın Müsteşarımız Hakan Fidan’a aittir. Ne hikmetse MİT’in ismi geçiştiriliyor. Herkese soruyorum: Millî İstihbarat Teşkilatımıza ve Sayın Müsteşarımız Hakan Fidan’a bu şekilde hasmane tavır almanın kime ne faydası vardır? Bizim taraf medyasında herkes bunu sorgulamalıdır.” 

 

Etiketler :