Sosyal medyadan sosyal meydana

Sosyal medyadan sosyal meydana

Karapınar'da Gençlik Merkezi önderliğinde gençler, "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" projesi kapsamında çevre temizliği yaparak çevre bilincini artırıyor.

Konya'nın Karapınar ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteklediği "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" projesi kapsamında gençlik merkezi gönüllüleri, çevre temizliği için bir araya geldi. Karapınar Gençlik Merkezi liderleri ve öğrencileri, ilçenin önemli dinlenme alanlarından biri olan Ali Tepe Parkı başta olmak üzere birçok noktada çevre temizliği yaparak atıkları topladı.

Karapınar Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul, proje hakkında şunları söyledi: "Son dönemlerde gençlerimiz sosyal medyada zamanlarını boşa geçirmektedir. Bu projeyle, gençlerin sosyal medya bağımlılığından uzak kalmalarını istiyoruz. Merkezimizde gençlerimize yönelik sportif, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyerek kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Böylelikle gençlerimizde çevre bilinci oluşturuyoruz. En güzeli aslında çevremizi kirletmemek. Evimizi nasıl temiz tutuyorsak çevremize de aynı duyarlılığı göstermeliyiz. Çevre temizliğine katılan personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum."

Karapınar'da gerçekleştirilen bu çevre temizliği etkinliği, gençlerin sosyal sorumluluk bilincini artırırken aynı zamanda doğaya karşı duyarlılıklarını da göstermiş oldu.

Sosyal medyadan sosyal meydana

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.