Sosyal Medya İçin mi? 14 Yaşındaki Çocuğun Kan Donduran Planı!

Sosyal Medya İçin mi? 14 Yaşındaki Çocuğun Kan Donduran Planı!

Ankara Keçiören’de 14 yaşındaki bir çocuk, parka çağırdığı yaşıtını bıçaklayarak ağır yaraladı. Saldırı anını arkadaşına kaydettiren zanlı tutuklanırken, yaralı çocuğun yaşam savaşı sürüyor.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde kan donduran bir şiddet olayı yaşandı. 14 yaşındaki Emir Saba, kendisini parka davet eden yaşıtı A.Y. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Nedeni henüz belirlenemeyen olayda, saldırganın bu korkunç anları cep telefonu kamerasına kaydettirdiği ortaya çıktı. Ağır yaralanan Emir Saba, acil koduyla hastaneye kaldırıldı.

Hayati Tehlike Devam Ediyor: Organları Zarar Gördü

Saldırı sonrası Etlik Şehir Hastanesine sevk edilen Emir Saba, acil ameliyata alındı. Yoğun bakımda tedavisi süren talihsiz çocuğun durumu ciddiyetini koruyor. Baba Yafes Saba, doktorların bıçak darbesinin 9 santimetre derine ulaştığını, hayati organların ve damarların ciddi şekilde hasar gördüğünü belirttiklerini ifade etti.

"Hiçbir Husumetleri Yoktu"

Olayın ardından konuşan acılı baba, oğlu ile saldırgan arasında bilinen bir husumet olmadığını dile getirdi. Oğlunun parka "bir şeyler yiyip içmek" amacıyla davet edildiğini sandığını belirten baba, saldırganın hazırlıklı gelmesine ve olayı kaydettirmesine tepki gösterdi. Şüpheli çocuk A.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hukuki Süreç Başlatıldı: "Toplumdan Temizlenmeliler"

Mağdur aile, çocuklarının yaşam savaşı verdiği bu süreçte adaletin yerini bulmasını istiyor. Baba Saba, "Böyle pisliklerin toplumdan temizlenmesi lazım. Olaya karışan herkes cezasını çekene kadar hukuk mücadelemizi sürdüreceğiz" diyerek diğer çocukların benzer bir şiddete maruz kalmaması için çağrıda bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.