"Sosyal Destek Amaçlı Kuaförlük Birimi Hizmet Projesi"

"Sosyal Destek Amaçlı Kuaförlük Birimi Hizmet Projesi"

Sivas'ta uygulanan proje kapsamında, şehit, gazi ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının gelin saçı ve güzellik bakımı ücretsiz yapılacak

SİVAS (AA) - Sivas Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünün "Sosyal Destek Amaçlı Kuaförlük Birimi Hizmet Projesi" kapsamında, şehit, gazi ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının gelin saçı ve güzellik bakımı ücretsiz yapılacak.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fehmi Tutkun, Akşam Sanat Okulu'nda düzenlediği toplantıda, Sivas'ta temmuz ve ağustosta evlenecek şehit, gazi ve maddi durumu iyi olmayan ailelerin kızlarına ücretsiz gelin saçı ve güzellik bakımı yapılacağını söyledi.

Kalıcı olması planlanan projenin her yıl aynı dönemde uygulanacağını belirten Tutkun, projeden 50 kişinin faydalanacağını ifade etti.

Projeden faydalanmak isteyen gelin adaylarının düğün davetiyesi veya nikah randevu belgeleriyle Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne 23 Haziran 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar müracaat etmeleri gerektiğini aktaran Tutkun, uyguladıkları diğer projeler hakkında da bilgiler verdi.

Toplantıya, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Tuncay Baral ve usta öğreticiler de katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler