Sorgun’da saç bakım ve güzellik kursuna yoğun ilgi

Sorgun’da saç bakım ve güzellik kursuna yoğun ilgi

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde İŞKUR İl Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan saç bakım ve güzellik kursu yoğun ilgi...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde İŞKUR İl Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan saç bakım ve güzellik kursu yoğun ilgi görüyor.

İŞKUR Yozgat İl Müdürü Nevzat Atak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sorgun Halk Eğitim Merkezinde açılan kursa, 25 kursiyerin katıldığını ve kursların mart ayı sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

Kursiyerlere günlük 20 lira ücret ödendiğini belirten Atak, şunları kaydetti:

"Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile müdürlüğümüz arasında imzalanan protokol ile açılan kurslarımıza yoğun bir ilgi oluyor ancak biz 25 kursiyeri kabul edebiliyoruz. Kursiyerlerimiz haftanın 5 günü 8’er saat saç bakımı ve güzellik konularında usta öğreticilerimizden eğitim alacaklar. Kurs bitimi sonrasında kursiyerlere belgeleri verilecek ve kursları başarı ile bitirenler özel sektörde istihdam edilecekler. Dileğimiz o dur ki, alınan belgeler duvarları süslemesin, aile bütçesine katkıda bulunabilecek bir işte kullanılsın."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :