Sorgun’da "halk günü" toplantısı yapıldı

Sorgun’da "halk günü" toplantısı yapıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat Valiliği tarafından, Sorgun ilçesinde "halk günü" toplantısı düzenlendi. Yozgat Vali Yardımcısı Adem Yılmaz'ın başkanlığında...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valiliği tarafından, Sorgun ilçesinde "halk günü" toplantısı düzenlendi.

Yozgat Vali Yardımcısı Adem Yılmaz'ın başkanlığında Sorgun Meslek Yüksekkulu Konferans Salonu’nda düzenlenen "halk günü" toplantısında, sorunlar ve bu sorunlara ilişkin çözümler ortaya konuldu.

Toplantıya Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, daire müdürleri, belde belediye başkanları ve muhtarlar katıldı.

Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, toplantı sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, bu tür toplantıların sorunların tespiti ve çözümü açısından çok önemli olduğunu belirterek, bu toplantıların daha sık yapılması gerektiğini ifade etti.

Kalkınmanın, sorunlar çözümü, eksikliklerin giderilmesi, kamu kaynaklarının etkin kullanılması, bürokratik engellerin kaldırılması ve çözüme ilişkin süreçlerin hızlandırılmasıyla başlayacağını dile getiren Altınpınar, "Toplantıda muhtarlarımız, belediye başkanlarımız yaşadıkları, gördükleri sorunları ilgili kurum müdürlerine ilettiler. Kurum müdürlerimiz de sorunların çözümü noktasında neler yapılacağını dile getirdiler. Toplantımızın oldukça yararlı geçtiği kanısındayım." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :