Sorgun’da Güvenlik Kurulu Toplantısı

Sorgun’da Güvenlik Kurulu Toplantısı

YOZGAT (AA) - Sorgun'da Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı. Öğretmenevinde yapılan toplantıda konuşan Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, güvenliğin...

YOZGAT (AA) - Sorgun'da Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı.

Öğretmenevinde yapılan toplantıda konuşan Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, güvenliğin sadece Sorgun’un değil, tüm Türkiye'nin, hatta tüm dünya'nın başlıca sorunu olduğunu söyledi.

İnsanların bir arada yaşadığı toplumun güvenliğini sağlamak her ne kadarda kolluk kuvvetlerinin görevi olsa da, toplum bireylerinin de bu konuda daha hassas olmaları gerektiğine dikkati çeken Altınpınar şöyle devam etti:

"Güvenlik güçleri ile işbirliği içerisinde yapılan çalışmaların daha verimli olduğu bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. Güvenlik konusunda vatandaşlarımıza da çok büyük görevler düşüyor. Yolda, mahallede veya çarşıda güvenliğini tehdit edecek her hangi bir durum gördüğünüzde lütfen 155 arayarak ihbarda bulunun. Hiç kimse kimliğinin ifşa olunacağından çekinmesin. Kimlikler kesinlikle gizli tutulacaktır."

İlçedeki otopark sorununa da değinen Altınpınar, Cumhuriyet Caddesi ve E-88 Karayolu üzerine düzensiz park yapan sürücülerin trafik ekiplerince önce uyarılıp ardından cezai işlem uygulanacağını da sözlerine ekledi.

Yaklaşık iki saat süren toplantıya Belediye Başkan Vekili Mehmet Saraç, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Binbaşı Mehmet Demir, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sapmaz, Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Aktaş, Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Başkanı İsmail Kaplan ve esnaflar katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :