Sorgun'da camilerde ramazan temizliği

Sorgun'da camilerde ramazan temizliği

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi ramazan ayının yaklaşması dolayısıyla ilçe merkezindeki camilerde temizlik çalışması başlattı. Belediye Başkanı Ahmet...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi ramazan ayının yaklaşması dolayısıyla ilçe merkezindeki camilerde temizlik çalışması başlattı.

Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, ramazan ayı öncesinde camilerdeki temizlik çalışmalarının hassasiyetle sürdürdüklerini belirtti.

Rahmetin ve bereketin bol olduğu ramazanda camilerin ve mescitlerin vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanıldığını ifade eden Şimşek, ''Mübarek ramazan öncesinde camileri temizleyerek vatandaşlarımızın ibadetlerini daha nezih ortamlarda geçirmelerini temin etmeyi amaçlıyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, ramazana kadar bütün camilerimizin temizliğini bitirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Şimşek, oluşturdukları ekibin cami içindeki halıları özel kokulu deterjanla yıkadığı, avizeler ve ayakkabılıkları sildiği, avlu, tuvalet ve lavaboları gül kokulu deterjanla temizlediğini vurguladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :