Sorgun, 'Evet 'Çadırında Soruları Dinledi

Sorgun, 'Evet 'Çadırında Soruları Dinledi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Kültür Park’taki ’Evet’ çadırında vatandaşların sorularını dinleyerek yanıt verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Kültür Park'taki 'Evet' çadırında vatandaşların sorularını dinleyerek yanıt verdi.

AK Parti Konya İl Başkanlığınca Kültür Park'ta kurulan 'Evet' çadırı ilgi görüyor. AK Parti seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun referandum çalışmaları kapsamında Kültür Park'taki çadırda vatandaşların sorularını dinledi. Sorgun yaptığı açıklamada, "Bu çadırlar aynı zamanda eğer deyim yerinde ise bir demokrasi çadırı, bir bilgilendirme çadırı. 37 yıldır hukukçuyum ama bu değişiklik kadar vatandaşımızın değişikliğin muhtevasına, içeriğine vakıf olduğu bir gerek anayasa gerek kanun değişikliğine rastlamadım. Bu 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması ve 18 maddelik anayasa değişikliği gerçekten vatandaşımızın içeriği ilgilenerek öğrendiğini gördüm. Bizim vatandaşımız algılar üzerinden değil, maddeleri anlattığımızda büyük bir ilgiyle dinlediğini görüyoruz. Buraya tercihini hayır yönünde kullanmayı düşüncesinde olan birçok vatandaşımız bu çadırlarda net bir şekilde bilgilendirildikten sonra tercihini değiştirdiğini görüyoruz. Bundan yola çıkarak bizim insanımızın bu konuda hem ezbere iş yapmadığını anlıyorum hem de gençlerimizin samimiyetiyle, yüreğiyle çalıştığının bereketi olarak görüyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler :