Son dakika! Yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer oldu

Son dakika! Yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer oldu

Son dakika.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, görevden affını isteyen Prof. Dr. Ziya Selçuk'un yerine Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer Milli Eğitim Bakanı olarak atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Milli Eğitim Bakanlığına Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararında, "Görevden affını isteyen ve görevden af talebi kabul edilen Prof. Dr. Ziya Selçuk'tan boşalan Milli Eğitim Bakanlığı'na Prof. Dr. Mahmut Özer, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 104'üncü ve 106'ncı maddeleri gereğince atanmıştır" denildi.

Milli Eğitime 3 yeni Bakan Yardımcısı
Milli Eğitim Bakan Yardımcılığına ise Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, Prof. Dr. Petek Aşkar ve Dr. Sadri Şensoy atandı. Atamaların 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince yapıldığı aktarıldı.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.