Son dakika! Türkiye Futbol Federasyonu binasına silahlı saldırı! 5 kurşun isabet etti

Son dakika! Türkiye Futbol Federasyonu binasına silahlı saldırı! 5 kurşun isabet etti

Son dakika haber! Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki binasına silahlı saldırıda bulunuldu. Herhangi ölü ve yaralı olmadığı öğrenilirken binaya 5 kurşun isabet ettiği açıklandı

Son dakika haber! Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki binasına silahlı saldırıda bulunuldu. TFF Yönetim Kurulu toplantısının yapıldığı saatlerde Riva Tesisleri'nin yakınındaki derenin kenarından binaya ateş açıldı. Saldırıda herhangi bir yaralanma olmazken binaya 5 kurşun isabet etti.

Toplantının yapılacağı ve başkanlık katının bulunduğu bölümü hedef alan saldırıda herhangi bir yaralanma olmadığı öğrenilirken binaya 5 kurşun isabet ettiği bildirildi.

SALDIRGANLAR ARAÇLA KAÇTI

Olay intikal eden güvenlik güçleri Riva'daki bütün kameraları incelemeye alırken saldırganların bir araçla olay yerinden uzaklaştığı ifade edildi.

TFF binasına yapılan planları saldırıda başkanlık ofisi ve hemen alt katında bulunan yönetim kurulu odasına gerçekleştiği kaydedildi.

KURŞUNLARDAN BİRİ HAMİT ALTINTOP'UN KAFASINI SIYIRDI

Kurşunlardan bir tanesinin Hamit Altıntop'un kafasının üstünden geçtiği iddia edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.