SON DAKİKA! MSB duyurdu! Pençe-Kilit Harekât bölgesinde Skorsky tipi helikopterimiz kaza kırıma uğradı!

SON DAKİKA! MSB duyurdu! Pençe-Kilit Harekât bölgesinde Skorsky tipi helikopterimiz kaza kırıma uğradı!

Son dakika! Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde Skorsky tipi bir helikopterin kaza kırıma uğradığını, helikopterde bulunan 8 personelden 7'sinin kurtarıldığını, bir personel için arama kurtarma faaliyetlerinin devam ettiğini duyurdu

Son dakika haber.. Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde Skorsky tipi bir helikopterin kaza kırıma uğradığını, helikopterde bulunan 8 personelden 7'sinin kurtarıldığını, bir personel için Arama Kurtarma faaliyetlerinin devam ettiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

4 Eylül 2022 tarihi, 23.45 sularında Pençe-Kilit Harekât bölgesinde Skorsky tipi bir helikopterimiz ikmal faaliyeti esnasında teknik nedenlerle sert iniş yapmak zorunda kalmış, kaza kırıma uğramıştır. Helikopterde bulunan 8 personelden 7'si kurtarılmıştır. Sağlık durumları iyidir. Bölgede bir personelimiz için Arama Kurtarma faaliyetleri devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.